Doi refugiati au murit de FRIG, 11 copii sunt spitalizati de urgenta in Bulgaria

in Extern

Doua persoane, o adolescenta in varsta de 16 ani si o femeie de 30, au murit de frig in Bulgaria intr-o mica localitate aflata la granita cu Turcia. Cele doua erau de origine afgana.

Acestia faceau parte dintr-un grup de refugiati aflat in jurul localitatii Micul Tarnovo. Printre cei afectati grav de frig se gasesc o femeie si un barbat care intrasera in coma, dar si-au revenit, noteaza agentia Blitz.

20160207.jmrojupadb

1 copii au fost adusi la spitalul din Burgas, starea lor fiind stabila. Acestia raman, insa, sub stricta supraveghere a medicilor, consultati fiind de diversi specialisti. Grupul din care faceau parte toti cei amintiti era format din 19 persoane.

Copiii sufera de degeraturi usoare, boli respiratorii sau viroze. Doar in cazul unuia dintre ei exista o problema mai serioasa, acesta avand un picior degerat.

Cel mai probabil, copiii vor fi externati in urmatoarele zile si vor fi transferati la un centru de primire, dupa cum a declarat seful politiei din Burgas.

CITESTE MAI MULT PE AKTUAL24.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.