club-ankara

Doi români snopiți în bătaie de un grup de țigani: ”A început să urle în gura mare: Moarte românilor!”. VIDEO

in Evenimente/Stiri online de

Un grup de 12 țigani în frunte cu Ghipteru Mondialu, așa cum este cunoscut pe rețelele de socializare, a bătut cu brutalitate doi români în timp ce au scandat ”Moarte românilor”.

Incidentul a avut loc într-un club de manele din Timișoara, unde mai mulți țigani s-au năpustit aparent fără motiv asupra a doi români. ”A început să urle în gura mare: ”moarte românilor, a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori, potrivit stiridecluj.ro.ghipteru-mondialu

Țiganii nu au ținut cont de de nimic. Au lovit românii cu pumnii și picioarele, cu scaunele din club și chiar cu sticle de alcool. ”I-au călcat în picioare la propriu. Peste tot era numai sânge”, mărturisește un alt martor.

Scandalul monstru s-a încheiat la spital cu 3 victime: doi romi și un român care se află internat în Spitalul Judeţean Timişoara în stare destul de gravă, urmând să fie operat în cursul zilei de luni.

sursă video: YouTube/Vocea Timișului

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web