Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Dorel de ROMANIA”. Au demolat din greșeala o casa cu o bătrâna inăuntru.

in Articole

O firmă de construcții care lucra pe un șantier din municipiul Pitești, Judetul Argeș a reușit performanța greu de atins. Muncitorii au demolat din greșeala o casa cu o bătrâna inăuntru.

Conform muscel-arges.ro, muncitorii, care lucrau sa ridice o cladire de birouri, au săpat pentru fundația mult prea aproape de cea a casei vecine, astfel că, la un moment dat, din cauza trepidațiilor aceasta a fost slăbită de la temelie.

casa-pitesti

Astfel aproape jumătate din casa in care se afla o bătrâna de 80 de ani s-a dărâmat pur și simplu. Femeia s-a speriat de moarte in momentul in care a văzut ca pereții se dărâma.

Din fericire aceasta nu s-a ales decât cu sperietura, deoarece fiul acesteia sosit la faţa locului a reuşit să o convingă pe bătrână să îşi părăsească locuinţa pentru a nu-i fi pusă viaţa în pericol.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate