pacient cu larve muste

Dosar penal în cazul pacientului cu viermi în răni de la Spitalul de Arși. Ministrul Sănătăţii: Sper că medicul care a filmat rana cu larve, după ce a lăsat camera, a încercat să ajute pacientul. VIDEO

in Evenimente/Sanatate/Stiri online de

Situație fără precedent în România după ce un medic a făcut public imagini cu un pacient inconștient, internat în Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București și care avea pe răni larve de muște. Secția de arși din spital a fost închisă, timp în care au fost demarate trei anchete. Ministrul Sănătății cunoaște de mai multă vreme situația dramatică din Spitalul de Arși.

Medicul care a dat publicității imaginile șocante cu pacientul rănit grav și cu larve de muște pe răni, a spus că și-a dorit să demonstreze în ce condiții lucrează personalul medical din spital și cum sunt tratați pacienții. Pacientul în cauză a decedat din cauza rănilor și nu a infecțiilor, spun medicii, însă polițiștii consideră moartea bărbatului ca fiind suspectă și în consecință s-a deschis un dosar penal. De asemeni, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este de părere că moartea bărbatului este suspectă și susține că împreună cu reprezentanții altor spitale din București a încercat să găsească soluții optime pentru a închide Spitalul de Arși încă de acum câteva luni.

„Declaraţia medicului Stănculea este irelevantă (privind cauza decesului – n.r.). Omul a murit, modul în care au apărut larvele asta e în neregulă. Este o chestiune care ţine de management, managerul trebuie să fie un bun gospodar, să nu aibă titluri, nu trebuie să aibă titluri, oricine ar fi medic, în orice spital, dacă condiţiile nu sunt în măsură să servească pacientul înseamnă că avem nevoie de un alt manager. Acolo e o greşeală de management, nu se poate vorbi de o problemă de finanţare, e chestiune de management. E poate mai mult, o problemă de bun simţ. Să pui o plasă la geam o poţi face în pauza de masă.”, a declarat ministrul Sănătății într-o emisiune tv.

Potrivit ministrului, managerul de la Spitalul de Arși, care și-a dat demisia între timp, nu a informat niciodată Ministerul Sănătății și nu a cerut sprijin financiar pentru a reglementa problemele unității pe care o conducea. Pe de altă parte, Vlad Voiculescu a declarat că speră că medicul care a filmat imaginile cu pacientul invadat de larve de muște a găsit timp și pentru a ajuta pacientul în acel moment.
VEZI AICI VIDEO NECENZURAT. ATENȚIE! IMAGINI CARE POT AFECTA EMOȚIONAL!

sursă foto:captură video tolo.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web