Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Dragnea îl reclamă pe Liiceanu la Parlamentul European!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, l-a reclamat pe scriitorul Gabriel Liiceanu Comisiei de Libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European.

   Într-o scrisoare deschisă adresată lui Claude Moraes, preşedintele Comisiei LIBE, Dragnea îl acuză pe Liiceanu că a făcut declaraţii false referitoare la persoana lui, în cadrul dezbaterii pe tema democrației și a justiției în România, care a avut loc în Parlamentul European.

  El a menţionat explicit faptul că Liiceanu a făcut referire la o pretinsă declaraţie a lui Liviu Dragnea, rostită „la un post de televiziune” în care ar fi spus că „Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”. „…Această afirmație a domnului Gabriel Liiceanu este falsă în totalitate și nu reflectă în niciun fel realitatea din România. Nu am rostit niciodată această declarație și nici nu am făcut vreo altă afirmație în sensul sugerat de domnul Liiceanu”, spune Dragnea. Preşedintele PSD a precizat că în toate declarațiile publice pe care le-a avut pe acest subiect, nu a făcut „nici măcar o sugestie din care să reiasă că doamna procuror șef ar trebui demisă de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție (DNA)„.

   „Din punctul meu de vedere, faptul că unul dintre invitații români care au luat cuvântul la dezbaterea Comisiei LIBE și-a permis să mistifice în mod deliberat realitatea din România, cu scopul vădit de a-i dezinforma pe membrii Comisiei” demonstrează cât de subiective și pătimașe sunt pozițiile celor care au criticat Guvernul României pentru faptul că a emis anumite acte normative ce aveau drept scop transpunerea în legislația penală a unor modificări enunțate în deciziile definitive și obligatorii ale Curții Constituționale”, se mai spune în scrisoarea deschisă. (foto: psd.ro)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web