Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Drama fiului a două vedete: ce a obţinut Andrei în instanţă

in Evenimente/ShowBiz

Manuela Hărăbor şi fiul ei trăieşte o adevărată dramă de ani de zile. Băiatul este bolnav de autism şi, de parcă asta nu era suficient, tatăl lui, Dan Chişu nu vrea să-l recunoască sau să se implice în creşterea sau tratamentul lui.

Iată că zilele trecute ea a primit o veste bună, pentru că magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis ca Dan Chişu să-i plătească actriţei o pensie de întreţinere în valoare de 3.000 de lei, începând cu data introducerii acţiunii, adică 6 mai 2015.

 

Manuela Hărăbor şi Dan Chişu

Din 2005 se chinuie Manuela Hărăbor (47 de ani) să-l implice financiar şi pe Dan Chişu (59 de ani) în creşterea fiului lor, Andrei.

Ea l-a dat atunci în judecată şi a obţinut o pensie alimentară de 1.500 de lei, până la majoratul băiatului. Andrei are însă acum 24 de ani şi, fiind diagnosticat cu autism, necesită în continuare îngrijiri speciale.

“Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani”, mărturisea Manuela.

Dan Chişu a preferat întotdeauna statutul de burlac. Relaţia lui cu Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei, diagnosticat cu autism.

Deşi Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, declarând că regizorul e tatăl biologic al copilului, acesta s-a încăpăţânat să nu-l recunoască. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, a încercat Chişu să se eschiveze elegant. În 2010, însă, revista VIP a publicat o fotografie, preluată şi de Click! la acea vreme, cu el, Andrei şi Manuela, care nu face decât să-l dea de gol pe Chişu.

Andrei Hărăbor, fiul de 19 ani al Manuelei Hărăbor, a fost diagnosticat la vârsta de 3 ani cu autism. Deşi la acea vreme nu existau prea multe cunoştinţe despre autism, frumoasa actriţă nu s-a resemnat cu gândul că nu se poate face nimic, aşa cum i se spusese. Vedeta şi-a înscris copilul într-un centru de zi, în care a fost supus unei terapii de tip ABA, concepută special pentru copiii cu autism. Manuela a decis apoi să plece împreună cu fiul său în America, pentru ca acesta să beneficieze de cele mai noi terapii specializate. După doi ani s-au întors în ţară. Într-un interviu acordat ziarului Gândul, vedeta se declara mulţumită de evoluţia fiului său: „Nu vreau să-l mânii pe Dumnezeu şi să aştept să-mi fie copilul absolvent de Cambridge, atât cât a câştigat, e bine”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate