Drumuri nationale blocate de protestatari! Oamenii cer demisia conducerii CNADNR: „Ne-au mâncat zece ani din viaţă”

in Evenimente

Protest pe DN76 Trei proteste simultane au loc în Bihor, organizate fiind de către localnicii care sunt cei mai afectaţi şantierele de pe DN76, drum ce leagă Oradea de Deva, drum ce de mai bine de 10 ani se află în reparaţii.

Drumul Naţional 76 este blocat de protestatari

Protestatarii din Stei și Beiuș s-au întâlnit în Rieni, iar în tot acest timp circulația se desfășoară cu cel mult 10 km/h. Pe tronsonul Beiuș-Stei sunt sute de mașini.

Protestele au loc în Beiuş, Ştei şi Rieni „Ne-au mâncat 10 ani din viaţa! Merită să «sacrificăm» după- amiaza de miercuri 8 iunie! Haideti cu toţii să le «mâncăm »şi noi, măcar o zi ! Acum e momentul, oameni buni! Acum! Sau să nu mai vorbim niciodată!”, sună mobilizarea la protest a celor care administrează pagina de socializare a DN 76.

La Beiuş, oamenii şi-au dat întâlnire în piaţa fostei autogări, la Rieni în centru, iar la Ştei pe strada Lucian Blaga, la intersecţia dintre platforma TGIE şi DN 76. CITESTE CONTINUAREA AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.