Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Duminică, protest pentru susţinerea DNA, la Bucureşti!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Politic/Stiri online

   Un protest în favoarea DNA şi a depolitizării instituţiilor publice este anunţat a acea loc, duminica aceasta, la Bucureşti, sub denumirea „Marș pentru instituții independente„.

   „Reacționăm la noile semnale de limitare și subordonare a unor instituții. Politizarea și numirea în funcție după criterii și interese politice este primul motiv care ne-a scos în stradă. Dacă DNA nu ar fi cercetat maniera în care OUG 13 a fost adoptată, nu am fi aflat astăzi că ministerul pentru Relația cu Parlamentul oferise în primă fază un aviz negativ proiectului de modificare a codurilor penale, motiv pentru care ședința a fost amânată până la ora 21.00, pentru a fi redactat un nou aviz, de această dată pozitiv. Azi am aflat că DNA a trecut peste limite în anchetarea acestui dosar”, informează pagina facebook Corupţia Ucide.

   Organizatorii protestelor spun că nu atacă CCR, dar reacțione la felul în care sunt folosite instituții ale statului în interese de grup și de partid, și față de promovarea unor personaje care se devin foarte vizibile doar atunci când șefii au nevoie”. „Ciorbea nu e Avocatul Poporului, Tăriceanu nu e Parlamentul, iar Dorneanu nu e Curtea Constituțională„, spune o postare pe aceeaşi pagină. (foto: pagina facebook „Corupţia Ucide”)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web