După ce a fost cercetat pentru luare de mită, președintele C.J Buzău, Cristi Bîgiu a revenit în fruntea institutiei

in Politic

Revenire spectaculoasă in fruntea CJ Buzău. Cristi Bîgiu președintele suspendat al acestei instituții in decembrie 2014,  şi-a reluat funcția de președinte al Consiliului Județean. In această dimineața s-a prezentat la birou, după o perioadă de mai bine de jumătate de an cât a stat departe de instituția în fruntea căreia a fost ales.

646x404

Bîgiu a fost suspendat din funcția de președinte al Consiliului Judetean Buzău in decembrie 2014, imediat dupa ce a fost arestat preventiv, in urma unui flagrant in care a fost implicat si un consilier județean, finul lui Bîgiu.

A stat în arest aproape 6 luni, apoi a fost plasat în arest la domiciliu, acum fiind sub control judiciar, măsură care îi permite exercitarea atribuţiilor de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.  Chiar dacă acum îşi poate exercita atribuţiile de preşedinte al Conisliului Judeţean, Cristi Bîgiu are unele interdicții şi obligații stabilite de instanţă, iar procesul său continuă la Tribunalul Călăraşi.

Bîgiu a revenit la muncă, iar la scurt timp de la intrarea în birou sau a convocat o şedinţă cu oamenii ce au atribuţii de conducere în Consiliul Judeţean.

Cristi Bîgiu a confirmat personal revenirea la serviciu, însă deocamdată nu a oferit presei mai multe informaţii despre planurile pe care le are în fruntea instituţiei.

A stat în arest aproape 6 luni, apoi a fost plasat în arest la domiciliu, acum fiind sub control judiciar, măsură care îi permite exercitarea atribuţiilor de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.  Chiar dacă acum îşi poate exercita atribuţiile de preşedinte al Conisliului Judeţean, Cristi Bîgiu are unele interdicţii şi obligaţii stabilite de instanţă, iar procesul său continuă la Tribunalul Călăraşi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*