Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

E OFICIAL. EL ESTE NOUL PREȘEDINTE al Statelor Unite ale Americii. VICTORIE ZDROBITOARE

in Extern

Donald Trump a câștigat statul Winsconsin, iar AP a anunțat că Trump a câștigat Pennsylvania, ceea ce îi duce pe candidatul republican la 276 de voturi electorale prognozate. Astfel, Donald Trump este noul președinte ale Statelor Unite ale Americii.

Pronosticul este susținut și de The Guardian, Washington Post, Huffington Post și alte publicații din întreaga lume.

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, l-a sunat miercuri pe republicanul Donald Trump şi şi-a recunoscut înfrângerea în scrutinul electoral din 8 noiembrie, transmite CNN, citată de Reuters.

rezultate-alegeri-sua-donald-trump-este-noul-presedinte-al-statelor-unite-ale-americii-live-text-415270

Hillary Clinton și-a asumat înfrângerea. Ea l-a telefonat pe Donald Trump, pentru a-l felicita.

Numărătoarea celor de la Associated Press i-a atribuit lui Donald Trump atât Pennsylvania cât și Wisconsin, așa că, acumulând 276 de electori, Donald Trump este noul președinte al SUA.

Republicanul a obținut 48% din voturile poporului, iar Clinton 47,2%. Trump a acumulat cu peste un milion de voturi în plus.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate