Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Elena Udrea cu catuse la iesirea de la DNA

in Politic

Primele imagini cu Udrea, ÎN CĂTUȘE: „Pot pune cătușe unei persoane, dar nu pot pune cătușe ADEVĂRULUI”

După ce a fost audiată astăzi timp de zece ore de către procurorii DNA, Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore în Dosarul Microsoft. Astfel, fosta soție a lui Dorin Cocoș a ieșit în cătușe din sediul DNA.

Elena Udrea a spus în momentul în care a ieşit de la DNA: „Poţi să pui cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului”.

Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore, informează un comunicat al DNA:

ELENA UDREA - DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 10 februarie 2015, a inculpatei UDREA ELENA GABRIELA, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

– trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea);
– trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România);
– trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro);
– spălare de bani.

La capătul a 10 ore de audieri, Elena Udrea a ieșit încătușată din sediul DNA. „Pot pune cătușe unei persoane, dar nu pot pune cătușe adevărului”, le-a spus Udrea reprezentanților presei. Aceasta va fi dusă în arestul Poliției Capitalei.

Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore în Dosarul Microsoft. Omul politic a fost audiat pentru fiecare dintre cele șapte capete de acuzare, confirmă avocații ei. Udrea va fi prezentată mâine la Înalta Curte de Casație și Justiție cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatei UDREA ELENA GABRIELA i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentată, la data de 11 februarie 2015, Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile se arată în comunicat.

sursa: realitatea.net

libertatea.ro

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate