elevi-1024x695

Elevii din clasele primare vor avea încă o alocație de 200 lei lunar

in Evenimente de

Un nou proiect de lege ce vizează elevii s-a aprobat în această dimineață. Astfel, elevii din clasele primare vor avea încă o alocație de 200 lei lunar. Acest proiect a fost lansat de Raluca Turcan și Claudia Boghicevici.

Explicația lor este una foarte simplă.. ei vor să vina în ajutorul părinților care își părăsesc locul de muncă pentru a avea grijă de copiii lor. Acest proiect legislativ îi încurajează pe părinți să-și ducă odraslele la centrele ” after school „.

Părerile sunt împărțite, majoritatea persoanelor care și-au spus cuvântul au declarat că guvernul trebuie să se axeze și pe alocațiile tuturor copiilor, nu doar pentru cei din clasele primare.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web