Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Eliminarea surplusului de apă reţinut de ţesutul adipos.

in Educational/Sanatate

652x450_127017-1

Eliminarea surplusului de apă reţinut de ţesutul adipos.

Se va face doar în cazurile bine stabilite când se constată că există o reţinere de apă în organism, în rest nu este necesară, deoarece prin aplicarea tratamentului în mod corect se va regla şi cantitatea de apă conţinută de ţesutul adipos.

În cazurile în care se doreşte eliminarea apei se va face pentru scurte perioade de timp ceai de: soc- Sambucus nigra, (coajă de soc 2 linguri puse la 500 ml apă şi fiert până scade la jumătate- se consumă 2-3 căni pe zi), boz –Sambucus ebulus- (rădăcină se face 1 ceai din 1 linguriţă la 250 ml apă fiert timp de 15 minute). În toate cazurile se vor folosi doar perioade de 7-10 zile, nu mai mult.

Se vor asocia cu băi din plante medicinale (flori de fân, paie de ovăz) la care se va pune la 1 cadă 500 g de sare mare. Se stă în cadă timp de 30 minute, apoi se introduce în pat la căldură.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate