Elodia este în viaţă!? Cea mai căutată dispărută din ultimii ani a aparut ieri!

in ShowBiz

Incredibil! Elodia a aparut in cursul zilei de ieri, se pare ca aceasta nu a fost moarta, insa si avocatul Elodiei a disparut fara nici o urma, acest caz a fost cel mai mediatizat din istoria Romaniei, relateaza spynews.ro.

Insa, Cristian Cioaca a fost inchis pentru omor, chiar daca corpul Elodiei nu a fost gasit niciodata.

elodia invizibila yahoo(1)

Dupa doi ani de la condamnarea lui Cristian Cioaca, cazul acesta al Elodiei a aparut iarasi in atentia tuturor, potrivit informatiilor primite de la reporteri spynews.ro, contul Elodiei de email, ishalo2000@yahoo.com cum este in dosar, este accesat tot timpul pe el, este online pe acel email.

Este o dovada si in poze, in care s-au capturat de pe site acel program care ii detecteaza pe toti utilizatorii de pe Yahoo Messenger daca sunt pe invizibil sau online.

elodia offline yahoo(1)

Contul Elodiei a fost accesat ieri, la 12:47. Utilizatorul pe acel cont era „invisible”.

Trei minute mai târziu, „Elodia” a ieşit. Utilizatorul apărea ca fiind„offline”.

Normal ca, daca excludem ideea a unei erori al sistemului Yahoo Messenger, numai autoritatile poate afla cine foloseste contul Elodiei, s-au posibil ca avocatii lui Cristian Cioaca au avut dreptate in ce priveste si sustin tare ca: „Elodia este în viaţă!”

proces cioaca email spynews

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, ulterior poliţistul ascuzând rămăşiţele într-o locaţie rămasă necunoscută. După şapte ani de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.