Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Emmanuel Macron și Marine Le Pen se vor confrunta în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Franța

in Articole/Extern/Politic/Stiri online

Conform rezultatelor finale comunicate de Ministerul de Interne, în primul tur al scrutinului prezidențial din Franța, Emmanuel Macron a obținut 23,9% din voturi iar candidata extremei dreapta Marine Le Pen a obținut 21,7% din voturi.

În cel de-al doilea tur de scrutin, Macron vrea să fie sprijinit de patrioți:”Vreau să fiu președintele patrioților împotriva amenințării reprezentate de naționaliști”. Acesta a fost apelul candidatului organizației civice liberal-socială En marche(În Mișcare).
Macron a promis că o să fie „vocea speranței” pentru Franța și Europa.
Marine Le Pen liderul partidului populist Frontul Național s-a autoproclamat „candidata poporului” și a promis să elibereze francezii de elite arogante.

Macron se va confrunta cu Marine Le Pen în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța , programat pentru data de 7 mai.

François Fillon, candidatul formațiunii Republicanii (LR, centru-dreapta) clasat pe locul al treilea a anunțat că la cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial din Franța va vota cu Emmanuel Macron și a avertizat împotriva pericolului reprezentat de extremism, adăugând că victoria lui Le Pen ar reprezenta un eșec pentru Franța.

La urne s-au prezentat 78,69% din totalul persoanelor cu drept de vot.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate