9699087856431

Emotionant! De ce sunt cainii vagabonzi un ajutor crucial pentru persoanele fara adapost?

in Galerie de

Când un câine este intr-o relație strânsă cu un om, loialitatea lui va fi nemarginita. Noi o numim iubire neconditionata. Spre deosebire de noi, câinii nu poartă dusmanie si nu judeca o persoana. Deci, acest articol este un tribut adus acestui credincios animal in multe situatii fără adăpost dar care isi iubeste stapanul, indiferent de situatie si cost.

Aceste ființe sunt un ajutor crucial pentru persoanele fără adăpost. Într-un moment când societatea se întoarce cu spatele la ei, isi protejează stapanul de pericolele străzii. In noptile friguroase se  incalzesc unul de altul, adorm impreuna si se trezesc impreuna cu gandul la o noua zi in care vor trebui sa se multumeasca cu un colt de paine aruncat. De multe ori acesti oameni se lipsesc ei de singurul coltisor de paine pentru a il oferi companionului lor. Acesti oameni nu pot oferi ajutor veterinar, singurul sacrificiu care il pot face pentru acesti catei este sa se lipseasca de putina hrana pe care o gasesc intr-o zi, incat si prietenul lor sa primeasca ceva. Aceste imagini în mișcare, ne fac sa zâmbim amar și totodata poate sa strigam de durere.

DISTRIBUIE SI TU ACEST ARTICOL SI POATE CAND VOM TRECE PE LANGA EI NU VOM MAI FI ATAT DE INDIFERENTI!

foto: buzzly.fr

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Galerie

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web