Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Enervat de gemetele vecinei a inregistrat-o si i-a lasat sub presul usii un suvenir!

in Articole

Un bărbat pe nume Laurenţiu s-a simţit foarte deranjat de gemetele vecinei sale de la ora 1 în noaptea Învierii, aşa că a înregistrat-o şi a pus înregistrarea pe un CD pe care l-a ataşat unui bilet şi l-a pus pe preşul acesteia.

Pe bilet, Laurenţiu a scris următoarele rânduri:

“Îţi las pe un CD o înregistrare cu gemetele tale! Chiar se aud foarte tare, nu sunt eu nebun! La ora 1 în noaptea Învierii Domnului eu nu am putut sta liniştit pentru că a trebuit să aud asta!
Te rog să fii mai înţelegătoare!
Laurenţiu, et.3, ap. 42.
PS – Celălalt CD e cu dedicaţie.”
Pe CD, femeia a putut vedea inscripţionate următoarele cuvinte: “Amorul este minunat, stiu! DAR, pentru că faci urât, e bine să-l faci la ore mai decente!”

bilet-de-pastee_f_improf_600x333

O alta situatie asemnatoare….

Deranj între vecini! Uite cu ce bileţel s-a trezit pe uşă femeia asta :))

O persoană este destul de vizibil afectată de activitatea unei vecine. Acum, intervine o întrebare a cărei răspuns poate stârni controverse: persoana afectată este bărbat sau femeie?! :)))

vecina-nimfomana_f_improf_720x1039

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web