Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Era dat în urmărire, dar a cerut de la poliţie aviz pentru pescuit!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţistii de frontieră din Galaţi au prins şi predat autorităților un bărbat care a solicitat eliberarea unui aviz pentru pescuit în zona de frontieră. Acesta, de fapt, era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

   Cel reţinut fusese condamnat la închisoare, cu o pedeapsă de un an şi nouă luni, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare, ce acţiona pe raza municipiului Galaţi, informează un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

   Săptămâna trecută, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a prezentat cetăţeanul român Mircea Z., de 67 de ani, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră. În timpul verificărilor pentru eliberarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

   Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistarii și reținerii celui în cauza, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galaţi, de un poliţist de frontieră, care l-a legitimat şi reţinut pe Mircea Z., cu sprijinul unei echipe operative de la Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi. (foto: Poliţia de Frontieră)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web