Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Era dat în urmărire, dar a cerut de la poliţie aviz pentru pescuit!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Poliţistii de frontieră din Galaţi au prins şi predat autorităților un bărbat care a solicitat eliberarea unui aviz pentru pescuit în zona de frontieră. Acesta, de fapt, era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

   Cel reţinut fusese condamnat la închisoare, cu o pedeapsă de un an şi nouă luni, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în fraude imobiliare, ce acţiona pe raza municipiului Galaţi, informează un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

   Săptămâna trecută, la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi s-a prezentat cetăţeanul român Mircea Z., de 67 de ani, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfăşurarea activităţii de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră. În timpul verificărilor pentru eliberarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

   Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistarii și reținerii celui în cauza, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galaţi, de un poliţist de frontieră, care l-a legitimat şi reţinut pe Mircea Z., cu sprijinul unei echipe operative de la Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi. (foto: Poliţia de Frontieră)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate