Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Este ditamai președintele Comisiei Juridice a Senatului. A declarat, în plenul Camerei Deputaților, că lanterna telefonului consumă minute din abonamentul telecom

in Politic

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, în plenul Camerei Deputaților, că lanterna telefonului consumă minute din abonamentul telecom oferite de Parlamentul României. Ba mai mult, senatorul le-a atras atenția colegilor săi să nu ridice costurile prin utilizarea lanternei, după ce parlamentarii Opoziției și-au aprins telefoanele în semn de solidaritate cu protestatarii din Piața Victoriei.

„Am văzut că ați imitat un gest făcut de cei din Piață, care, la rândul lor, îi imitau pe unii din Ucraina. Probabil că modelul este foarte plăcut și dorit și la noi. Aș fi vrut să mă asigur că toți cei care au făcut acest gest, și-au folosit și telefonul și abonamentul din fonduri proprii, nu pe banii Parlamentului. Mulțumesc”, a declarant senatorul.

Imediat după cele spuse, el a fost aplaudat de o majoritate de senatori și parlamentari ce se aflau la ședința de plen.

Senatorul PSD este președintele Comisiei Juridice din Senatul României.

Nu știu dacă e mai trist că Șerban Nicolae, senator PSD, crede că blițul de la telefon îți consumă minutele din abonament sau că asta cred și cei care l-au aplaudat la final.

Posted by Sebastian Dragoş Bârgău on 8 Februarie 2017

Parlamentarii din opoziție și-au aprins lanternele telefoanelor, în Parlament, unde a avut loc dezbaterea moțiunii de cenzură care vizează Guvernul Grindeanu, în timpul discursului susținut de șefa interimară a PNL, Raluca Turcan.

La finalul discursului, ea a transmis coaliției de guvernare PSD-ALDE: „Să se facă lumină și acest Guvern să fie demis!”, a spus Raluca Turcan.

În replică, parlamentarii din opoziție și-au aprins lanternele telefoanelor, în semn de solidaritate cu protestatarii care, duminică și-au aprins lanternelor telefoanelor, în Piața Victoriei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate