Este unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din Turcia, considerat noul TARKAN!! Ascultă aici cele mai tari melodii ale lui!

in Video

Keremcem Dürük, cel care dă viaţă personajului Ates, din serialul „Bahar: Viaţă furată”, difuzat la Kanal D, este cunoscut publicului din Turcia nu doar ca actor de telenovele, dar şi din postura de … cântăreţ.

Născut în oraşul Milaş, pasiunea pentru chitară și-a cultivat-o încă din perioada liceului, când susținea diferite concerte pentru prieteni. Mai apoi, după ce a absolvit cursurile facultăţii de Relaţii Internaţionale, Kerem şi-a început cariera muzicală ca artist pop, bucurându-se de un succes uriaş atât în Turcia, cât şi în străinătate scrie evzmonden.ro

12670585_991298580924757_2444556129353594828_n

„Chitara a pornit ca o pasiune pentru mine, ulterior mi s-a oferit șansa de a mă afirmă în showbiz, după ce am fost remarcat de bunul meu prieten, Yunus. Nu aş putea renunţa la actorie, dar nici la muzică. Când sunt pe scenă, simt că trăiesc cu adevărat, iar aplauzele fanilor sunt dovada vie că fac un lucru extraordinar imbinându-le”, a spus Keremcem Duruk. Noul serial de la Kanal D, „Bahar: Viaţă furată”, se bucură de mare succes în România. Producția turcească a adunat în față micilor ecrane aproape un milion și jumătate de români.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*