sarcina_73397500

Eşti nerăbădoare să afli dacă vei avea o fetiţă sau un băiat? Moduri prin care îţi poţi da seama de sexul copilul tău

in Articole de

Eşti nerăbădoare să afli dacă vei avea o fetiţă sau un băiat? Există câteva moduri prin care îţi poţi da seama de sexul copilul tău, înainte de a-ţi spune medicul.

sarcina_73397500

În funcţie de poftele alimentare pe care le ai

Multe femei au pofte alimentare în timpul sarcinii, deoarece în corp au loc anumite dezechilibre hormonale. În funcţie de alimentele la care pofteşti, îţi poţi da seama ce sex va avea bebeluşul tău scri clickpentrufemei.ro

Dacă ţi-este adesea poftă de alimente bogate în zahăr, cel mai probabil vei avea o fetiţă. Însă, în cazul în care tânjeşti după alimente sărate sau condimentate înseamnă că vei avea un băiat.

În funcţie de cât de rău îţi este

De obicei, femeile care aşteaptă băieţi nu prea au stări de greaţă şi de vomă în primele săptămâni de sarcină. Acest lucru se întâmplă în mod frecvent în cazul femeilor care vor naşte fetiţe.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web