hqdefault

Evanghelia văzută de un striper. LaTascha Emanuel, femeia care a renunțat la nărav, dar și-a păstrat blana în fața lui Dumnezeu. VIDEO

in Articole/Curiozitati/Religie de

Vorbește despre Dumnezeu și cum iubește El toți oamenii, despre păcate iertate și despre cum să-ți iubești aproapele. Condamnă desfrâul, deși chiar ea a fost una dintre cei picați în păcat, iar astăzi își învață semenii cum să ajungă mai aproape de Atotputernic. LaTascha Emanuel, fost striper, actual predicator.

Pornind de la ideea că Dumnezeu este peste tot, chiar în sutienul generos al unei femei, LaTascha Emanuel a devenit peste noapte ”trimisa divinității” pentru a propovădui cuvântul Domnului într-un stil deosebit, foarte diferit de cum sunt obișnuiți credincioșii din toată lumea. Nu există informații dacă femeia a visat sau Domnul i s-a arătat și i-a transmis că se simte nevoia de o schimbare în Biblie, cert este că LaTascha Emanuel ține predici pe internet care stârnesc controverse.LaTascha-Emanuel-stripper

”Evanghelia văzută de un striper” sau ”Limba bifurcată” sunt două dintre cele mai importante predici ale femeii. Încă din tinerețe, LaTascha a făcut carieră ca dansatoare în cluburile de noapte și brusc a decis că trebuie să urmeze o altă cale în viață. Astfel, l-a ales pe Dumnezeu și propovăduiește cuvântul Lui celor care vor să o asculte. Ce-i drept nu prea este ascultată, dar este destul de căutată din pricina stilului său unic.

Femeia a renunțat la obiceiurile păcătoase, dar nu și la garderoba impresionantă și sexi pe care o purta în acele timpuri de păcat. Ba mai mult, sunt afișate enoriașilor și Domnului, prezenți în prima filă la spectacolul sânilor goi ai predicatoarei. Ce se aude pe fond, adică vocea ei vorbind de Biblie, dragoste, bunătate și fericire rămâne undeva pe locul doi pentru cei mai mulți enoriași, în special bărbați.

“Sunt o slujitoare neconvențională a lui Dumnezeu, născută pentru vremuri neconvenționale, și ajung la toată lumea cu Evanghelia și harul lui Iisus Hristos”, se apără LaTascha Emanuel, după ce mai multe persoane au condamnat atitudinea ei și au catalogat-o ca fiind blasfemie. Cu toate acestea, mult mai multe persoane o susțin, deși nu se indică exact și motivul pentru care o fac.

De asemenea, femeia provocatoare cu Biblia pe buze, mai este acuzată că predicile ei în sânii goi nu sunt decât o strategie de a deveni faimoasă peste noapte. De altfel, această explicație pare mult mai plauzibilă decât povestea unei oi rătăcite care s-a întors acasă și la Dumnezeu ca să arate lumii întregi minunile din sutienul ei.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.