expo 2

Eveniment inedit la București. Fetele au spălat mașini aproape dezbrăcate. GALERIE FOTO

in Evenimente/Stiri online de

Bărbații prezenți la expoziția de mașini de la Romexpo, din Capitală, s-au înghesuit să își spele mașinile manual, mai ales că responsabile de ”tratamentul special” au fost niște domnișoare aproape dezbrăcate, spre deliciul publicului. Fetele au făcut show pe tocuri, s-au prefăcut neglijente cu apa, s-au bucurat de soare pe bolizii de sute de mii de euro și s-au lăsat admirate de sute de bărbați.

Expoziția de mașini va putea fi văzută și astăzi până la ora 18:00. Organizatorii promit și demonstrații de drift auto, mașini tunate, inovații tehnologice și componente revoluționare, de ultimă generație.

Sursă foto: Vlad Chirea/Libertatea

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.