Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Executorul lui Dinu Patriciu RISCĂ PUȘCĂRIA dupa ce l-a ajutat pe miliardar să își pună AVEREA LA ADĂPOST

in Politic

Descinderile celor peste 70 de polițiști, coordonați de un procurior din cadrul Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, au loc în 15 locații din București și din județele Ilfov și Ialomița. Oamenii legii percheziționează atât Biroul Executorilor Judecătoreşti Dorina şi Lucian Gonț, cât și locuințe ale acestora. Totodată, este vizat un afacerist Ciprian Nistor, cercetat, spun anchetatorii, de evaziune fiscală. Acesta din urmă, actualul iubit al mulatrei Lorette, ar fi „spălat” bani prin offshore din insulele Caiman.

Revenind la Dorina Gonț, IGPR arată că executorul judecătoresc este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de peste trei milioane de euro. Oficiali din Poliția Română au declarat, pentru „Evenimentul zilei” că ancheta în acest caz a fost demarată după ce, în anul 2013, Dorina Gonț a executat, în mod suspect, averea lui Dinu Patriciu. Mai exact, excutorul judecătoresc este suspectat că l-a ajutat pe fostul miliardar să își pună la adăpost averea, în urma scandalului falimentului Mic.ro.

Așa cum a relatat prese la acea vreme, Dorina Gonța fost angajată de compania DP Holding – care îi aparținea lui Dinu Patriciu – pentru recuperarea unor așa-zise datorii de 25 de milioane de euro, tot de la Dinu Patriciu. Astfel, executorul judecatoresc a pus sechestru pe bunurile miliardarului de la reședinta din Snagov și pe cele din imobilul de la sediul de pe Str. Mircea Eliade, într-o executare silită prin care, de fapt, Dinu Patriciu se autoexecuta, fiind și creditor, și debitor, scrie enational.ro. În mod bizar, executorul judecatoresc Dorina Gonț nu a observat că pe lista bunurilor sechestrate sunt și tablouri aflate, de fapt, în proprietatea DP Holding, compania care o angajase să îl execute pe Patriciu. Astfel, DP Holding, deținută de Patriciu, a sechestrat bunurile persoanei juridice DP Holding. Asta deoarece, în anul 2012, Dinu Patriciu și-a gajat tablourile din colecția personală, cu o valoare de achiziție de peste două milioane de euro, către firmele deținute tot de catre el (DP Holding din Elveția si Veridesco Limited din Cipru), precum și catre amanta chinezoaică, Melanie Anne Chen (care la acea data era membru în boardul director al DP Holding si președinte executiv al Marine Resources Exploration International BV, firme deținute de Patriciu). El a reușit, în acest fel, să-și pună averea la adapost, ca sa nu fie executat în scandalul falimentului Mic.ro și nu numai.

4550-296217-patriciu

sursa: evz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate