Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Explicațiile premierului Dacian Cioloș privind motivele pentru care România nu se află în spațiul Schengen

in Evenimente/Politic/Stiri online

Uniunea Europeană şi-a pierdut coeziunea politică şi trebuie să o regăsească dacă vrea să facă faţă celor două ameninţări majore la stabilitatea ei – migraţia şi terorismul. A spus astăzi premierul Dacian Cioloş, la reuniunea anuală a diplomaţiei române.

În acelaşi context, şeful guvernului a criticat ţările membre Schengen pentru că blochează aderarea României, din motive care nu au nicio legătură cu realitatea de pe teren.

Dacian Cioloș a spus că respingerea Schengen este depășită și că motivele invocate de țările membre sunt strict politice.
„De mai bine de cinci ani României îi este negat accesul la Schengen pentru motive politice, care mi se par total depășite de realitățile cu care ne confruntăm cu toții. Nu am reuşit la nivel colectiv să găsim cele mai bune soluţii. În dezbaterile mult prea fierbinți am pierdut ceva din coeziunea politică a procesului decizional la nivel UE”, a declarat premierul Dacian Cioloș.

sursa: Digi24

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate