Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Facebook-ul are aceleași proprietăți ca o boala infectioasă. S-a răspândit într-o maniera infecţioasa și astfel va şi muri.

in Informatica

Acestea sunt concluziile unei echipe de cercetare Princeton, care estimeaza data declinului rapid al Facebook-ul, care începe undeva între 2015 și 2017. La acest moment, așa cum graficul de mai sus ilustrează, 80% din utilizatorii sai încep sa renunțe la aceasta reţea sociala imensă.

Facebook-Like-A-Virus-023364654679

Deci, de ce comparăm Facebook-ul cu o boală infecţioasă?

Nicholas Christakis explică în clipul de mai jos, ca rețelele sociale se supun anumitor reguli matematice, reguli care pot fi, de asemenea, găsite în chimie.  De exemplu, carbonul: „Când  luam mai multe  elemente, le asamblam pentru a obtine un întreg mai mare” . Christakis, un alt cercatator, spune: „aceasta întreg mai mare poate avea proprietăți pe care nu am fi putut să le vedem doar prin studierea elementelor individuale și proprietăți care nu au fost gasite înca în elemente”

VEZI VIDEO AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Informatica

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate