buzau celine

Familia talentatei cântărețe Celine Dion este decimată de cancer

in ShowBiz/Stiri online de
Cancerul, este boala teribilă din cauza căreia tatăl, soțul și fratele artistei au decedat. Dar, drama cântăreței nu se sfârșește aici. Recent, Celine a aflat că soțul surorii ei Liette, Gui Poirier, a fost diagnosticat cu această cumplită boală. 
Cumnatul artistei se află în tratament la Maison Adheman-Dion( numele a fost dat după tatăl Celinei, Adhemar care a murit în 2003 de cancer osos) dar se pare că boala a metastazat și i s-a răspândit în plămâni, creier și oase. Guy încă este conștient, dar este o problemă de zile până când va fi învins de această teribilă devoratoare de vieți a secolului.
Liette, sora cântăreței, are o mare tărie psihică, având grijă cu tot devotamentul de soțul ei. Ea, a mai trecut în 1993 printr-o tragedie, atunci când fiica ei i-a murit în brațe, fiind ucisă de fibroza chistică.
Și Celine Dion a arătat că are un psihic puternic după ce a reușit să treacă peste pierderile devastatoare de la începutul anului 2016(moartea soțului, la două zile după ce i-a murit fratele, ambii uciși de această nemiloasă boală).Ea a înregistrat piese noi și a susținut turnee prin lume.
 Artista a recunoscut că dorul de soțul ei și-l astâmpără uitându-se la cei 3 copii minunați dăruiți de iubitul ei René Angelil.

buzau celine

loading...
Loading...

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web