Fani de fotbal și Opțiuni binare

in Articole

În lumea sportului, în special în rândul fanilor de fotbal din Europa de Vest, tranzacționarea opţiunilor binare devine destul de vestită. De ce? Ce este comun între fotbal și subiectul financiar? Tranzacționarea opţiunilor binare va fi examinată, iar motivul pentru care acest lucru a devenit un nou trend printre iubitorii de fotbal vor fi analizate mai jos.

Lumea financiară și lumea fotbalului merg pas în pas și au mai multe în comun decât ați putea crede. Numărul echipelor de fotbal în top colaborează cu companiile financiare (inclusiv cele care oferă tranzacționarea opţiunilor binare) în diferite moduri: sponsorizări și parteneriate. Cluburile de elită din Anglia, Italia și Germania sunt sponsorizate de companiile de brokeraj care oferă tranzacționarea opțiunilor.

Tranzacționarea opţiunilor binare nu ar trebui să fie asociate cu pariurile, de care din păcate, mulţi suporteri de fotbal sunt dependenţi. Paddy Power, una dintre cele mai vestite case de pariuri, are un venit de 881 de milioane de euro și un profit anual de 163 de milioane de euro (date din 2014). Statisticile eventuale ne arată că şansa de a câștiga sume semnificative pe baza pariurilor pe fotbal porneşte de la 8,33%, ajungând la 0.99%. Tranzacționarea opţiunilor binare depinde exclusiv de trader și mai degrabă mai mult de cunoştinţele sale cu privire la pieţe, decât de purul noroc.

Cum au început fanii să le practice

Viața unui fan adevărat de fotbal este complicată. În fiecare week-end (dacă ai sprijini clubul de elită, care concurează în Liga Campionilor, și pe parcursul săptămânii) fanii călătoresc cu echipa lor, de multe ori în țări străine. Este greu să faci față cheltuielilor la toate aceste călătorii și la taxele hotelurilor cu un loc de muncă obișnuit. Fanii înfocați de asemenea își petrec tot timpul cu echipele lor, cum se descurcă cu asta?

La momentul actual Italia este în criză financiară și economia ei este în scădere sau nu se măreşte (date obținute din 2014-2016: rata de creştere a PIB-ului nu mai mare de 0,4%), un grup de suporteri Juventus a aflat despre tranzacționarea opţiunilor binare în vara anului 2013, când își susţinea clubul în timpul turneului din America. Juventus a pierdut 1-3 în favoarea la Los Angeles Galaxy, dar nu toti fanii au fost triști în acea zi. În California, ei au întâlnit traderi locali, care i-au informat pe fanii Juve despre tranzacționarea opţiunilor binare și bărbații au început să le folosească în mod activ, când s-au dus acasă, au recomandat tranzacționarea de opțiuni binare și altor fani.
Tendința s-a răspândit rapid în restul Italiei și a fost împrăștiată și altor suporteri din Europa. Mai târziu s-a alăturat și Marea Britanie. Europa de Est încă pipăie tranzacționarea opțiunilor binare.

Fan de fotbal și trader de opțiuni binare în același timp

Alexandru Rohozneanu din București, este fanul echipei ”Steaua București”. Lucra ca mecanic, dar a pierdut locul de muncă în urmă cu câțiva ani. Din copilărie obișnuia să meargă la fiecare meci a echipe ”Steaua”, dar a încetat să mai meargă, pentru că nu mai putea să-şi permită. În 2014, Steaua s-a calificat în Liga Campionilor și mai târziu în Liga Europei, ceea ce însemna că în acel an, România a trebuit să joace o mulţime de jocuri în străinătate, iar Alexandru a vrut să meargă peste tot, să-şi susţină echipa sa.

Rohozneanu a început să parieze pe jocurile de fotbal, dar câștiga o dată la 6-7 ori, în principiu mai mult pierdea decât era în profit. Îi era frică să devină dependent de pariuri și a decis să se oprească, la urma urmei câștigul pe baza pariurilor sportive depinde doar de noroc – chiar dacă pariați pe toate cluburile de top pentru a câștiga în jocurile din week-end, unul dintre ele se termină prin a pierde.
Alexandru a dat din întâmplare de tranzacționarea opţiunilor binare pe internet, și la început nu-l atrăgea. Cu toate acestea, mai târziu, a decis să se informeze mai mult. După ce a citit comentarii pozitive și negative on-line, Alexandru a spus: destul, și a luat o decizie pentru viață.

Pasul important s-a făcut, dar ăsta era doar începutul. Avea nevoie să aleagă brokerul potrivit.

Fanul a ales: Binatex

Traderii de opțiuni binare pot tranzacționa active ale companiei, schimb valutar, valori de mărfuri, etc.  Traderul trebuie să ghicească corect mişcările de preţ: își va mişca preţul în sus sau în jos, atât de simplu. Dar acest ghicit este foarte complicat, traderii cu experienţă și de succes au învățat și au practicat mult, înainte de a atinge nivelul la care sunt acum. Brokerii avansaţi, au trebuit să ajute de la bun început traderii. Există o mulțime de brokeri disponibili acum, ce ar trebui să înțelegem?

Alexandru a decis să colaboreze cu brokerul Binatex din următoarele motive: accesibilitate, calitate și siguranță.

       Accesibilitate – Binatex are propria platformă și soft, puteţi accesa site-ul oficial Binatex și tranzacționa de oriunde în lume. Binatex este disponibil în limba română, ceea ce a fost destul de important pentru Alexandru. Serviciul suport clienți este disponibil în limba română 24/7.

     Calitate – Numărul de mărfuri, active și monede sunt disponibile pentru tranzacționare, și câteva materiale de învățare pentru începători. Binatex are un cont demo cu 1000 USD, unde începatorii învață cum să tranzacționeze înainte de a începe o tranzacționare cu bani reali. Alexandru spune că nu a început tranzacționarea cu bani reali până în momentul în care a ajuns să aibă 10000 USD în contul său demo.
Siguranța – Traderul poate retrage bani din cont în orice moment.

Recenziile pozitive de la utilizatorii experimentați l-au ajutat Alexandru să ia decizia.
Acum Alexandru câștigă 5000 USD lunar, nu mai este în căutarea unui loc de muncă și își poate permite nu doar să călătorească cu ”Steaua”, dar, de asemenea, își ajută părinții, recent a cumpărat o mașină nouă în calitate de cadou la a 60-a aniversare a tatălui său. În 2014, Alexandru a vizitat Kazahstan, Norvegia, Bulgaria, Ucraina, Danemarca și Portugalia susținându-și echipa sa favorită. ”Steaua” nu a câștigat nimic semnificativ în acel an nici nu a reuşit să câștige Liga Europei, cu toate acestea, Alexandru a fost câștigătorul în 2014.

Câștigul prin tranzacționarea opţiunilor binare oferă traderului o mulțime de emoții pozitive, este ca și cum ți-ai vedea echipa preferată câștigătoare într-un meci foarte important. Succesul la tranzacționare l-a făcut pe Alexandru să se simtă cum că ar fi din nou în anul 1986, anul când Steaua a câștigat Cupa Europeană, a învins în finală Barcelona. Sentimentul, care este trăit de trader atunci când vede o mărire a profitului său de 10 ori mai mare este similar cu cel de a vedea echipa preferată câștigătoare a unui întreg turneu.

Vrei să fii câștigător?
Încearcă-ți puterile azi:  binatex.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.