Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fantomă fotografiată la Muzeul Torquay

in Curiozitati

muzeu
Fotografia pare ca a fi fața unei femei ce vine din podeaua Muzeului Torqay, Marea Britanie. Această fotografie a fantomei a fost luată cu ocazia unei „Nopți la Muzeu”, atunci când vânătorii de fantome, oamenii simpli și specialiști în paranormal au petrecut noaptea acolo. După eveniment, personalul muzeului se uită la pozele capturate noaptea și au fost uimiți când au văzut „fantoma”.

Muzeul, cunoscut pentru a avea singura mumie umană în Devon, pregătește un al doilea eveniment peste noapte la muzeu.
Carl Smith, care lucrează la Muzeul Torquay, a declarat: „Se pare a fi o femeie, și din unghiul fotografiei se pare că ea este scufundată în podea, ea pare să fie sub nivelul podelei.”

„Am avut o experiență paranormală, timp în care a fost luată o fotografie uimitoare a ceea ce pare a fi o fantomă. Am fost foarte încantați de cadre, așa că am făcut fotografii peste tot, și nu a fost până după aceea, când le-am examinat mai îndeaproape când am observat ceva, care a fost destul de infricoșător . Este o fotografie destul de clară, și nu a fost nimeni altcineva prezent în momentul în care a fost luată fotografia. Așa că știm cum să explicăm ceea ce a apărut. Acesta este un mister, și nu pare să existe nici o altă explicație. ”

fantoma

Cea mai mare parte a echipamentului din casa fermei este destul de vechi și scaunul a fost datat la aproximativ 300 de ani. Majoritatea mobilierul și echipamentele au avut parte de o mare interacțiune umană și probabil acesta este locul de proveniență a energiei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate