Fata era legata pe podea, in momentul in care curierul care livra pizza a intrat in casa. Ce a urmat a fost filmat, iar barbatul a devenit VEDETA pe Internet

in Articole

Echipa care administreaza canalul de YouTube Hammy TV a pus la cale o farsa extrema: au inscenat o luare de ostatici si au comandat cateva pizza, de la diferite companii din oras.

12036740_931106980277251_8492119977051576166_n
In momentul in care curierul intra in casa, el o vede, „din greseala”, pe fata legata la podea. Unii au fugit imediat, altii au reactionat intr-un mod incredibili. Unul dintre curieri a scos un spray lacrimogen, l-a imobilizat pe „atacator”, apoi a plecat cu fata in spate.

Imaginile sunt hilare, trebuie sa le vezi:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.