Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Femeia care trăiește cu 60 de lilieci în casă

in Articole/Extern

O tânără din Tel Aviv îngrijește în locuința sa aproximativ 60 de lilieci. Aceasta caută animalele bolnave noaptea prin oraș, sau în satele apropiate, le îngrijește rănile, după care le dă drumul. Mai mult decât atât, femeia a demarat o campanie de ajutorare a liliecilor, strângând în jur de 15000 de dolari. Cu acești bani, tânăra dorește ca în viitorul apropiat să mute clinica improvizată într-un spațiu mai amplu.

Cu toate că intențiile tinerei sunt doar de a oferi îngrijiri medicale pe termen scurt micilor animale, vecinii s-au revoltat și au depus plângere împotriva ei.

Liliecii pot transmite rabie prin mușcătura lor, însă foarte rar aceștia devin agresivi. Chiroptofobia este frica clinică de lilieci dezvoltată de persoane din cauza faptului că liliecii sunt văzuți ca niște creaturi urâte, nocturne asemănate cu moartea, diavolul sau vampiri înfometați de sânge. În realitate există doar trei specii de lilieci care se hrănesc cu sânge, nu sunt agresivi și trăiesc în America Latină.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate