portada mikel

Femeia cu talie mică și cele mai mari șolduri din lume. Soțul o adoră

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Mikel Ruffinelli, o femeie în vârstă de 44 de ani din Los Angeles, deține recordul mondial pentru cele mai mari șolduri din lume. Ca adolescentă, Mikel a avut o constituție normală, cântărea doar 70 de kilograme, spre deosebire de cele 210 kilograme pe care le are astăzi. Cu toate acestea soțul, Reggie Brooks, este încântat de șoldurile femeii care măsoară 2,4 metri în circumferință, în timp ce talia ei este cu mult mai mică.
Îmi ador șoldurile, nu văd motivul pentru care ar trebui să încep să țin o dietă, pentru că nu am probleme de sănătate”, a declarat Mikel Ruffinelli pentru presa internațională.

Totul a început imediat după nașterea primului său copil când a câștigat mai multe kilograme în plus, iar cu trecerea timpului șoldurile acesteia s-au mărit necontrolat de mult. Inițial, Mikel a încercat să țină diete, însă dezamăgită de rezultate, femeia a acceptat situația, susținută și de aprecierea soțului.

Mikel Ruffinelli consumă zilnic minim 3000 de calorii. Medicii au avertizat-o în mai multe rânduri că excesul de grăsime, care astăzi o împiedică destul de puțin, îi poate fi fatal în următorii ani. Deocamdată femeia refuză să se supună unei operații de liposucție.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web