Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Femeia din imagine are 70 de ani. Photoshop sau a găsit fântâna tinereții?

in Articole/Curiozitati/Extern

Apasra Hongsakula s-a născut în anul 1948, în Bangkok și a fost alintată de mama sa ”grăsuța”, dat fiind faptul că până la adolescență Apasra a fost un copil durduliu. Cu toate acestea, la doar 18 ani a devenit cea mai frumoasă femeie din lume, în cadrul concursului Miss Univers. Pentru competiție, tânăra a fost pregătită chiar de regina Thailandei, Sirikit, care a apreciat că Apasra are o piele de porțelan, un zâmbet senin și o eleganță fascinantă.

Frumoasa tânără a primit oferte de colaborare în lumea modelingului, însă aceasta a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să studieze. S-a căsătorit cu un verișor al reginei Sirikit cu care a are un fiu și chiar dacă câțiva ani mai târziu Apasra a divorțat, ea a rămas membră a casei reale. Familia a observat încă de atunci că trecerea anilor nu se observă pe chipul ei, însă nimeni nu a dat o deosebită importanță acestui lucru. Brusc femeia a dispărut. Și-a deschis un salon de înfrumusețare, pe care l-a condus din umbră, până în anul 2014 când a fost recunoscută într-o fotografie ”scăpată” pe internet.

Apasra la cei 68 de ani, arăta impecabil, aproape la fel ca în ziua încoronării ca Miss Univers. În presă s-a dezlănțuit o adevărată isterie, iar cea mai plauzibilă explicație era că femeia a cheltuit o avere pe operații estetice, mai ales după ce specialiștii au analizat fotografia și au stabilit că nu este fabricată în photoshop.aspa 1 Apasra-Hongsakula

Femeia a decis să iasă din umbră și a declarat că nu și-a făcut niciodată o operație estetică și nici nu a apelat la vreun artificiu pentru a rămâne veșnic tânără. Din nou specialiștii au confirmat cele spuse de ea. Potrivit propriilor declarațiii, Apasra Hongsakula duce o viață sănătoasă, nu bea alcool, nu fumează, este atentă la ceea ce mănâncă și mai ales zilnic face sport. Nimeni însă nu găsește o altă explicație a faptului că la 70 de ani, femeia arată ca la 30. Dacă într-adevăr a descoperit fântâna tinereții, secretul îl va lua cu ea în viața de apoi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate