Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Femeia-magnet: 5 reguli despre cum să atragi și să păstrezi orice bărbat

in Articole

De ce unele femei atrag bărbații cau un magnet, iar altele rămân neobservate? Iată câte va mici secrete care te vor ajuta să fii o femeie-momeală și să te bucuri de atenția bărbaților.

Regula 1. Fii sinceră când îți manifești fericirea

Bărbații sunt atrași de stări vesele și fericite. Dacă femeia este blocată în suferință și nu poate să se bucure cu adevărat, bărbatul va face un pas înapoi. Iată de ce atunci când o femeie merge la întâlnire sau să călătorească, începe să fie mai atrăgătoare pentru un bărbat. Starea ei se schimbă. Trebuie să înveți să trăiești cu această stare a fericirii.

Regula 2. Consideră-te un dar și atunci el va crede asta

„Singură pe tine nu te poți iubi”, spune o vorbă veche. Calea către o relație de succes cu un bărbat nu e în manipulare și viclenie, dar în autoaprecierea femeii, în capacitatea acesteia de a se iubi și a se aprecia la justa valoare. Trebuie să nu uiți de visurile și dorințele tale. Bărbații simt asta și sunt atrași.

Regula 3. Fii imprevizibilă. Chiar și atunci când ești îmbrăcată

Ca să trezești la un bărnat natura lui adevărată – de vânător, de cuceritor – trebuie să rămâi pentru el fermecătoare și imprevizibilă: la prima întâlnire și după 10 ani de relație. Aruncă blugii vechi și negri, îmbracă ceva atractiv. Umple-ți viața cu lucruri frumoase, care să te provoace să evoluezi. Atunci omul de alături mereu va rămâne plăcut surprins.

Regula 4. Nu încerca să te joci cu el. Permite-i să se simtă bărbat

Prețuim la om ceea ce simțim alături de el. Un bărbat te apreciază, dar apreciază și ceea ce este el alături de tine. Nu te grăbi să rezolvi toate lucrurile de una singură. Fii sau încearcă cel puțin să fii mai feminină, chiar și mai slabă uneori. Cere ajutorul lui, atunci când ai nevoie de ajutor. Lasă-l să-și simtă puterea.

Regula 5. Învață să te bucuri de viață

Începe să simți plăcere chiar și de la lucruri mărunte. Și cu cât această plăcere va fi mai intensă, cu atât bărbatul va dori să împartă aceasă emoție cu tine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate