Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fenomen rar-Curcubeu incolor apărut în Scoția

in Curiozitati/Stiri online

Scoția este bine cunoscută pentru cimpoaie, iar acum au, de asemenea, curcubeu incolor.
fogbow
Richard Toulson, 53 de ani, a fost cel care a făcut poze acestui fenomen bizar în timp ce era la o plimbare cu câinele său în apropiere de Dumfries.
El a spus „am observat o ceață grea sau sau un fel de lumină în vale, la Collochan. Când am mers în jos, în vale, am observat un curcubeu ciudat în ceață. ”

„În ciuda faptului că are aceeași formă ca un curcubeu, nu avea alte culori decât alb.”
„A fost destul de straniu. Nu am mai văzut așa ceva înainte. Este unul dintre traseele care le facem regulat. Acesta l-am vâzut la jumătatea plimbării, aproximativ. ”

Acest curcubeu incolor se numește ceață arc și este destul de similar cu un curcubeu normal. Ele sunt formate de picaturi de apa, de dimensiuni foarte mici, care provoacă ceață, dimensiunea lor este mai mică de 0,05 milimetri.
O mică parte din luminina care intră în picături este reflectată în interior și îi dau forma unui cerc expansiv când apare soarele.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate