Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fenomenul paranormal Poltergeist: Eleonora Zugun cea mai cunoscută “unealtă a Diavolului”

in Curiozitati

„Unealta Diavolului” a fost o româncă. Povestea IREALĂ a celei numite Poltergeist Girl

romanca-posedata-de-diavol3

Citeste si: Gel de uz medicinal care poate opri o hemoragie în mai puțin de 15 secunde.

Eleonora Zugun s-a născut în comuna bucovineană Talpa, în 1913 și a început să atragă atentia asupra ei după ce a împlinit 12 ani. Sătenii au observat îngroziți că în jurul fetei pluteau obiecte ce apăreau și dispăreau, cuie ce se înfigeau în pereți, scoase de o forță nevazută, în timp ce Eleonora era cuprinsă de crize violente și se plângea că “Dracul” o bate, pe corp apărându-i urme de mușcături profunde. Fenomenul paranormal cunoscut sub numele de Poltergeist a fost remarcat la Eleonora de un inginer german, Fritz Grunewald, aflat în trecere prin România.

Citeste si: Video INFRICOSATOR! Ritual de desfacere a vrajilor cu argint viu

Acesta a luat-o pe Eleonora și a dus-o la Viena la o prietena de a sa, contesa Wassilko-Serecki, pasionată de fenomenele paranormale. După ce a văzut ce se întâmplă în jurul Eleonorei, contesa l-a chemat la Viena pe englezul Harry Price, unul dintre cei mai importanți cercetători ai vremii în domeniul paranormalului.

El a adus o jucărie din porțelan pentru Eleonora, care s-a spart inexplicabil, iar un cuțit asezat pe masă a zburat peste capul lui Price. Acesta a luat-o pe Eleonora în laboratorul său din Anglia, unde a studiat-o și chiar a filmat-o pe Eleonora, în prezența unei comisii care o constatat aceleasi fenomene paranormale, însoțite de apariția unor mușcături pe față și pe corpul româncei. Chiar și ziarele engleze au scris despre ea, “Sunday Mail” numind-o  “Fata posedată de diavol”.

Eleonora a revenit la Viena, unde a început să aibă primele menstruații, moment în care fenomenele paranormale au încetat.

Citeste si: Fetița mumificată, păstrată în Catacombele Siciliene, arată la fel ca atunci când a murit și …clipește?

Cazul Eleonorei Zugun este printre cele mai relevante din categoria “poltergeist”, datorită numărului uriaș de fenomene observate. Conform cercetătorilor, în perioada de manifestare a acelei misterioase forțe, s-au produs peste 3.000 de incidente inexplicabile, 844 dintre acestea fiind foarte bine documentate.

sursa: www.efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate