Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fenomenul straniu din timpul alegerilor văzut de Nicușor Dan

in Evenimente/Politic/Stiri online

Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei și principalul adversar al Gabrielei Vrânceanu Firea, a făcut o observație stranie după primele rezultate ale alegerilor, observație care vizează anumite nereguli petrecute în secțiile de votare, unde USB nu au avut oameni desemnați să supravegheze votul.
Câteva numere, fără comentarii. În Sectorul 1 au fost 163 de secţii. Am avut delegaţi în 126 de secţii. În ele Clotilde Armand a câştigat cu 76 de voturi (medie 0,6 voturi /secţie pentru noi). Nu am avut delegaţi în 36 de secţii. În acestea PSD a câştigat cu 1755 de voturi (medie 46 voturi / secţie în defavoarea noastră). Mulţumim tuturor delegaţilor noştri pentru efortul incredibil de azi-noapte„, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Inițial, Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1, a fost desemnată câștigătoare de primele exit poll-uri, imediat după închiderea urnelor, fiind urmată la o mică diferență de voturi de candidatul PSD, Daniel Tudorache. Ulterior, Clotilde Armand a fost depășită de adversarul social democrat.

De asemeni, Nicușor Dan a declarat pentru presă că va analiza varianta contestării alegerilor locale în cadrul Curții Constituționale, considerând că ”este o mare eroare a democrației din România” că nu s-a votat în două tururi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate