Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fetiță de 9 ani, bolnavă de leucemie și conștientă că va muri. A cerut o părinților o ultimă dorință. VIDEO

in Articole

A fost diagnosticată cu leucemie. Tratamentele interminabile au făcut ca spitalul să devină o a doua casă pentru Jayla Cooper din Texas, care la 9 ani și-a surprins părinții cu o ultimă dorință. 

A renunțat la păpuși și surprinzător a devenit conștientă că are șanse mici de supraviețuire. La doar 9 ani și-a îmbrățișat destinul tragic, dar a făcut-o cu un ultim strop de fericire. Și-a dorit să se căsătorească cu un alt copil care suferea de aceeași boală și cu care împărțea salonul în spital.

”Îmi vor pune un inel pe deget. El este foarte frumos. Îl iubesc”, au fost cuvintele fetiței după ce părinții au acceptat să organizeze nunta în cele mai mici detalii. Mirele, Jose Griggs, un copil de 7 ani, bolnav și el de leucemie, a fost mai emoționat decât mireasa. ”E atât de mulțumit și fericit de când a cunoscut-o pe Jayla. Ea a schimbat totul”, mărturisește tatăl băiețelului, emoționat de grandoarea evenimentului ce avea să se desfășoare în interiorul spitalului.jayla si jose
”Îl accepți pe Jose ca prieten pentru tot restul vieții?- Da, accept”, spune Jayla în fața medicului care îi trata, acestuia revenindu-i oficiala sarcină de a-și căsători pacienții. După eveniment a urmat un banchet în care copiii au dansat și s-au jucat împreună alături de toți invitații. Din nefericire, la doar câteva săptămâni de la ineditul eveniment copila a decedat.

Jayla și Jose nu este un caz singular. Abby Sayles de 4 ani, diagnosticată cu leucemie s-a apropiat foarte mult de asistentul care o îngrijea în spital, Matt Hicking. Fetița și-a dorit să se căsătorească cu el și chiar l-a cerut pe bărbat de soț. Luat prin surprindere, dar emoționat de cererea copilei, Matt a acceptat și a făcut legământ de prietenie pe viață cu Abby.abby si mat
Evenimentul, o adevărată nuntă organizată în cele mai mici detalii a avut loc chiar în spital, iar fetița aproape că nici nu a mai avut răbdare să parcurgă drumul cu petale roșii până la ”altar”, a fugit către asistent și l-a îmbrățișat cu dragoste.

https://www.facebook.com/loriciafardoni1/videos/10153264020564130/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate