Ficăţei de curcan cu legume

in Retete de

Ingrediente

500 g de ficăţei de curcan; 2 mere; 150 ml vin alb; 2 căţei de usturoi; 1 ardei gras roşu; 1 ceapă mică; 1 cartof; ½ linguriţă de pătrunjel uscat; ulei; sare; piper; verdeaţă.

Mod de preparare

Curătă ficăţeii şi spală-i bine. Lasă-i la scurs, apoi tamponează-i cu un şervet absorbant. Perpeleşte-i în ulei încins, stinge cu vin, adaugă usturoiul şi ceapa tocate fin, sare, piper şi lasă la foc moderat până scad. Pune pătrunjelul uscat. Între timp, taie ardeiul rondele şi merele cubuleţe (în coajă). Trage-le la tigaie maximum un minut, că să nu se înmoaie. Amestecă-le cu ficăţeii şi decorează cu verdeaţă.

ŞTIAI?

Deşi ficatul de curcan are mai multe grăsimi în comparaţie cu cel de pui, concentraţia de vitamine din grupul B este mai mare. De asemenea, ficatul de curcan este mai bogat în vitamina C.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Retete

Close
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web