Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Filmare cu dronă a Claboo Media arată trenul ce transportă vehiculele la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

in Evenimente

Am si eu o curiozitate ce caută astia la noi in tară ? După cum observ si nu numai eu , americanii trimit tehnica militară la noi in tară in contextul Ucraina pentru a-i enerva pe ruși si poate , poate trimit aia vreo bomba sa ne liniștească . Din punctul meu de vedere aceasta „militarizare” aduce atac la siguranța naționala . Nota pentru aceștia pro usa : daca erau bine intenționați americanii investeau si trimiteau pentru „protecție” echipamente militare cu mult timp in urma nu contextual si la reacția rușilor !!!

Peste o sută de vehicule blindate care aparţin forţelor NATO au ajuns sâmbătă la Constanţa. Imaginile filmate cu o dronă a Claboo Media arată trenul ce transportă vehiculele la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

Imaginile surprinse de drona Claboo Media arată trenul care a traversat județul ARAD, după ce a intrat în ţară prin vama Curtici şi a cărui destinaţie finală a fost baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu.

La Marea Neagră au loc exerciţii militare NATO, la care participă militari din România, Bulgaria şi Turcia. Exerciţiile navale vor include simulări de atacuriantiaeriene şi antisubmarin, precum şi activităţi de coordonare, potrivit Comandamentului maritim al Alianţei Nord-Atlantice.

Cele şase nave ale grupării NATO Standing Maritime Group-2 (SNMG-2), care desfăşoară exerciţii în Marea Neagră, fac o escală, de vineri până duminică, în Portul Constanţa.

sursa: arq.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate