Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Filmarea care demonstreaza ca IADUL exista! Savanti rusi au sapat in Siberia o gaura de 14 km ce se aude e infricosator!

in Curiozitati

Acest video este un documentar realizat de niste savanti care au sapat 14,4 km in centrul pamantului si cu ajutorul unui microfon super sensibil au inregistrat sunete pe care le puteti asculta in videoclip…

18ltvcpgbrvv5jpg

In anul 1960 cand savantii sovietici au sapat in Siberi o gaura de 14 km adancime sub Paman. Cu sonda au inregistrat strigate omenesti. in mod practic a fost inregistrat iadul.
Expeditia stiintifica a fost condusa de specialisti si au avut toate utilajele necesare pentru cercetari.

Masini si burghie speciale au perforat sub scoarta Pamantului o gaura de 14,4 km adancime pentru a face cercetari asupra proceselor din subsol de deplasare a magmei, asupra temperaturii s.a.m.d
Dintr-o data burghiul si-a accelerat rotatiile.

„Trebuie sa fie numai o explicatie. in adancimea centrului pamantului este o cavitate.” a spus doctorul Azakov, conducatorul expeditiei din Siberia. Urmatoarea surpriza a fost marirea temperaturii masurate in mijlocul pamantului. Calculele au indicat ca temperatura a fost in jur de 1100 grade celsius

Doctorul Azakov a atentionat cu glas tare:

„Aceasta este mult mai mult decat ne asteptam. Totul arata ca si cum jos se afla iadul adevarat si arde totul cu brutalitate”

Citeste si: Semne ciudate! Gauri aparute in toata lumea!

Ultima descoperire a fost si mai socanta pentru urechile noastre, intr-atat incat geologii deja s-au temut sa-si continue proiectul.

Au incercat ca, la anumite intervale, sa asculte cu atentie miscarile subpamantene, cu microfoane suprasensibile pe care le-au coborat prin gaura.

Ce s-a descoperit dupa aceea a schimbat logica stiintifica in frica si tulburare!

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate