Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

FOAMEA si SARACIA a cuprins ROMANIA. Orice ROMAN adevarat trebuie sa vada ASTA!

in Spiritualitate

Ce este saracia romanilor si a oamenilor? Cauze si solutii de rezolvare ale problemelor Romaniei si omenirii

Sărăcia materială este o realitate şi o problemă gravă a României, dar…are cauze concrete şi soluţii de rezolvare, care pot fi puse în practică dacă ar exista la conducerea statului oameni de BUNĂ CREDINŢĂ. Conştientizarea adevărului dur, a realităţii grave din jurul nostru are ca pricipal scop DISTRUGEREA NEPĂSĂRII. Odată distrusă nepăsarea (ignoranţa) pe care aproape că ne-o impunem zilnic, poate reuşeşte să se nască REACŢIA la rău şi poate ieşim o dată în stradă toţi românii împotriva bestiilor care ne conduc. Detalii în continuare:

Sărăcie înseamnă să nu ai un trai decent. Toţi cei care nu au un trai decent, trăiesc după părerea mea în sărăcie, chit că realizează sau nu, chit că vor să accepte sau nu asta.

În România există sărăcie (lipsa unui trai decent) în cazul a peste 85% dintre gospodării – estimez eu după capul meu (poate chiar mai mult). Dar există şi sărăcie lucie (gravă şi foarte gravă), pe care o putem observa în cazul familiilor care la propriu nu au ce să mănânce, şi care sunt nevoite de exemplu să mănânce din gunoi (la propriu) ca să nu moară de foame (la propriu) – exemple despre sărăcie găsiţi şi în filmele de mai jos (Baia Mare şi Cluj, Turda etc). La Cluj sunt copii care mănâncă din gunoi ca să nu moară de foame. În timp ce unii luptă pentru “protecţia mediului” de genul “Închideţi gropile de gunoi neconforme că poluează mediul!”, acele familii, a căror viaţă depinde de existenţa acelor gropi de gunoi, se roagă probabil în fiecare zi să nu se întâmple nimic cu acea groapă, şi să rămână situaţia măcar aşa…ca până acum, ca să aibă cum să mai trăiască o zi. Asta ar înseamna “dezvoltare durabilă / sustenabilă” – să rezolvi CUMVA atât problema de mediu cât şi problema socială a acelor oameni. Şi pot fi rezolvate. Dar doar dacă se doreşte acest lucru. Însă celor de la putere şi din administraţia locala NU LE PASĂ! Asta este problema României: cei cu funcţii de conducere din administraţia publică au cu totul alt interes decât cel al poporului.

 

Nu mai vrem sa traim asa! Trebuie sa facem o schimbare! Distribuie aceste  argumente pentru a ARATA ca iti PASA de Romania si cum vor creste copii nostri!

foamea-si-saracia-a-curpins-romania

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate