Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Hoţul strigă hoţii?! Fost comisar la Garda Financiară Constanţa, nu poate justifica peste 1,1 milioane de euro,

in Evenimente

imagini anaf 3Constantin Tănase, fost comisar la Garda Financiară Constanţa, nu poate justifica peste 1,1 milioane de euro, Agenţia Naţională de Integritate solicitând comisiei de specialitate de la Curtea de Apel Constanţa să verifice averea dobândită de acesta în perioada 2000-2011.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat o diferenţă nejustificată de 4.740.262,66 de lei (aproximativ 1.140.000 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de Constantin Tănase, împreună cu familia, în perioada 1 ianuarie 2000 – 31 decembrie 2011, se arată într-un comunicat de presă al ANI, transmis miercuri agenţiei MEDIAFAX.

Astfel, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, pentru a începe acţiunea de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Constantin Tănase în perioada exercitării funcţiei publice.

Constantin Tănase a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare şi elementele identificate, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.

 

sursa: gandul.info

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate