Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fostul președinte afgan Hamid Karzai a declarat că Statul Islamic este un „produs SUA”

in Articole/Extern

Gruparea teroristă Stat Islamic este un produs și un instrument al Statelor Unite, care utilizează teritoriul Afganistanului pentru a testa armele, a declarat fostul președinte afgan Hamid Karzai pentru Fox News.
Karzai a fost președinte al Afganistanului aproape zece ani, de la 7 decembrie 2004 pană la 29 septembrie 2014 și în timpul președinției sale, critici internaționale s-au concentrat în jurul guvernului Karzai, fiind acuzată corupția guvernamentală sistemică, frauda electorală, legăturile financiare cu CIA și guvernul Iranului. Acuzațiile au fost dezmințite de fostul președinte care a spus că „perceptia coruptiei“ este o încercare deliberată de a slăbi guvernul afgan.

Karzai a spus că: Statele Unite trebuie să explice zborurile de rutină ale elicopterelor nemarcate, care aprovizionează fracțiuni de teroare de pe frontiera Pakistan și Afganistan.

Fostul președinte și-a arătat și îngrijorarea cu privire la bomba de mare putere care a fost lansată luna trecută în estul Afganistanului de Statele Unite și care a vizat o rețea de peșteri și tuneluri utilizate de militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic.

În urma bombardamentului masiv lansat de Statele Unite, filiala afgană a rețelei teroriste Stat Islamic a anunțat că nu a suferit pierderi.

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web