Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, audiat la Parchetul General in dosarul caselor retrocedate din perioada cand era primar al Capitalei

in Politic

Fostul președinte Traian Băsescu s-a prezentat luni dimineață la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar ce privește retracedarea unor imobile din perioada în care Băsescu era primar general al Capitalei, relateaza b1.ro

”Nu există vreun act semnat de mine care să fie ilegal”, a declarat senatorul PMP la sosirea la Parchet.

Întrebat de ce se fac cercetări în acest caz, cine are dubii în legătură cu actele pe care le-a semnat în calitate de primar, Băsescu a răspuns scurt: ”Nu știu”.

Procurorii cerctează modul în care au fost retocedare 66 de case într-o singură zi aceleiași persoane. Totul s-a întâmplat în anul 2003, când Traian Băsescu, primar al Capitalei în acel moment, a retrocedat imobilele unei singure persoane, un cetăţean româno-american care a pretins că este moştenitorul proprietarului.

În acea perioadă au fost făcute mai multe plângeri la Parchet, însă la scurt timp, Traian Băsescu a devenit președinte al României și a beneficiat de imunitate.

Traian Băsescu, audiat ca martor la Parchetul General: Fostul președinte dă declarații în dosarul caselor retrocedate în perioada în care era primar al Capitalei.

Sursa: b1.ro

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Politic

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web