Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

FOTO INEDIT: Poliţist, surprins cu canistra la benzinărie!

in Evenimente

Un poliţist a fost surprins la o benzinărie de la marginea capitalei în timp ce punea combustibil în canistra din portbagaj! Deşi nu e prima oară când pe Internet, pe reţelele de socializare apar astfel de imagini, o postare de astăzi a făcut furori printre utilizatori şi a stârnit sute de comentarii.

Conform postării de pe Facebook, pe data de 30 iunie 2015, la ora 17.28 la benzinăria Lukoil de pe şoseaua de centură a capitalei nr. 83 din Popeşti Leordeni, un poliţist a fost suprins în mai multe fotografii în timp ce alimenta canistra din portbagajul maşinii de poliţie. Aşa cum relatează cel care a postat fotografiile, se pare că omul legii a umplut întâi canistra din portbagajul maşinii de serviciu, apoi, după ce a terminat, a alimentat foarte puţin şi în maşina de poliţie.

După postarea celor din grupul de Facebook „România de râsul lumii”, sute de români au sărit să-i acuze pe poliţişti că fură adesea combustibil, în timp ce alţii îl apără pe omul legii.

Un fost poliţist precizează că: „Alimentarea cu carburant a autovehiculelor poliţiei se face cu cardul NUMAI la staţiile Lukoil. Dacă respectivul poliţist lucrează la un post de poliţie aflat la 25 km de staţia Lukoil probabil a făcut plinul iar restul de cotă l-a pus în bidon. Trebuia, poate, să faca 50 km (dus-întors) şi să alimenteze restul de cotă, doar pentru că un ”vigilent” stă cu geana pe el ?”

De cealaltă parte, alt fost poliţist spune că gestul este chiar ilegal, oamenii legii neavând voie să pună benzină decât în maşina de serviciu: „În 11 ani de poliţie n-am alimentat niciodată, dar niciodată altundeva decât în rezervorul autospecialei! Nu se permite altfel, sunt dispoziţii clare în acest sens, nu mai minţiţi lumea aiurea!”

De altfel, nu este prima dată când astfel de fotografii apar pe internet şi stârnesc criticile oamenilor. În septembrie 2013, doi poliţişti au fost surprinşi la o benzinărie de lângă Luduş, judeţul Mureş. Ei au fost fotografiaţi de un clujean în timp ce umpleau cu carburant o canistră din portbagajul maşinii de poliţie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate