mumie de 500 de ani

FOTO: Stiai cum arata o mumie de 500 de ani?

in Galerie de

O mumie de 500 de ani descoperita la Muntele Llullaillaco a uimit cercetatorii prin gradul ridicat de conservare, organele interne fiind intacte si cu sange prezent in inima si plamani, potrivit picturescollections.com.

De asemenea pielea si caracteristicile faciale erau intacte si neschimbate. Potrivit cercetatorilor, fata de 15 ani a inghetat in timp ce dormea, in urma cu 500 de ani, in momentul descoperirii aratand exact ca un copil care se odihneste.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Galerie

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web