FOTO VIRAL. Aceşti câini poliţişti din China îşi aşteaptă cuminţi rândul la masă

in Galerie

O fotografie realizată la „academia de câini poliţişti” din China prezintă momentul în care animalele stau „la coadă” pentru a-şi primi porţia de mâncare, „înarmate” cu castroane.

Un labrador negru aşteaptă masa alături de alţi cinci ciobăneşti germani şi dresorul este bucuros să le umple farfuriile de mari dimensiuni.

Potrivit fotografului, imaginile au fost surprinse la un centru de dresaj al Foţelor de Poliţie din Zhejiang.

„Un câine de poliţie bun trebuie să aibă patru calităţi: să arate bine, să aibă poftă de mâncare, să fie curajos şi posesiv”, a declarat un dresor din Hangzhou.

Sursa: Gandul

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*