Fotografia care ridica multe semne de intrebare! Este Putin sau NU?

in Curiozitati

O imagine care a fost pusă în circulaţie pe reţelele de socializare, în care este arătat preşedintele rus Vladimir Putin şi alte două persoane care seamănă cu el, face senzaţie şi ridică multe semne de întrebare.

700_dbc7302449c37e9ee4fbf04d7357f7b3_95090800

Internauţii cred că liderul de la Kremlin ar trăi veşnic, iar alte surse conspiraţioniste spun că Putin ar fi mort, iar cel pe care îl vedem este clona sa.

Chipul preşedintelui se asemănă cu cel intipărit pe o imagine care datează din anul 1920, a unui soldat rus. Totodată, o altă imagine din anul 1941 îl arată pe un alt militar rus, care, la fel, seamănă cu Putin.

Unii oameni mai cred că Putin este o creatură mitică care poate trăi mult şi călători în timp. Alţii cred că el este Vlad Ţepeş, născut în 1431 şi cunoscut sub numele Dracula, scrie Daily Mail.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.