Furtuna APOCALIPTICA in Timisoara. Fals grosolan al unui fotograf timişorean

in Evenimente

646x404

Fotograful Mihai Moisii a publicat pe pagina sa de Facebook o poză spectaculoasă în care apare un nor apocaliptic deasupra Timişoarei. Fotografia a devenit virala pe internet! A fost preluată de numeroase site-uri, are mii de aprecieri şi share-uri din partea celor care au fost uluiţi de această realizare.

În scurt timp însă, tot în mediul virtual, au început să apară linkuri cu norul original care a fost surprins în Minnesota. Iar fotografia respectivă se putea cumpăra de pe diferite site-uri. În scurt timp, mesajele de felicitări au fost înlocuite de cele de revoltă. Puteţi vedea aici şi aici linkurile de unde s-a inspirat fotograful din Timişoara.   Deşi i se aduceau dovezi pe Facebook că este un fals, Mihai Moisii a continuat să susţină că fotografia e reală.

„Ruşine!”, „Ştii că acum să devii dintr-un erou , „Penibil. Nu-i mai spuneţi nimic. Lăsaţi-l în pace că oricum probabil se simte de… în sinea sa”, „Te-ai făcut de c…. Eşti un hoţ, un fals! Iar lucrurile astea nu sunt uşor de tolerat. Eşti un jeg ordinar care umple internetul de prostii şi c…! Să îţi fie ruşine şi să te ruşinezi de astfel de lucruri şi stai liniştit că am să scriu şi eu un articol frumos despre cât de bun fotograf esti tu!”. Acestea sunt câteva din mesajele primite de Mihai Moisii.

646x528

Falsul cu care fotograful Mihai Moisii a încercat să păcălească lumea

646x528 (1)

Fotografia originală cu norii din Minnesota Sursa:calvarychurchesc.org

Fotografia originală cu norii din Minnesota Sursa:calvarychurchesc.org   Prins cu „mâţa-n sac”, văzând că este urechiat pentru că a încercat să păcălească lumea, fotograful a inventat o scuză chiar mai jenantă decât Photoshopul. Acesta a prezentat o poveste în care susţine că a dorit să vadă cum i se va „fura” fotografia de publicaţii pentru articole de „senzaţional” şi că de fapt a şi făcut un pariu cu cineva că poza sa urmează să fie preluată.   „Sincer, de la bun început mi s-a părut un pic exagerat norul şi am avut impresia că e făcătură, dar am cam ignorat lucrul acesta. A dat cu băţul în baltă, nu are cum să se scoată. Asta cu pariul e doar o scuză jenantă. S-a făcut de ruşine, să suporte consecinţele”, a declarat fotograful Ervin Boer, cel care a realizat, în 2013, cu adevărat o fotografie spectauloasă cu un nor apocaliptic în Timişoara.

Citeste mai mult: adev.ro/nox4ih

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*